Potrawy wielkanocne na wynos
Drodzy Goście
Dziękujemy za tak duże zainteresowanie naszą ofertą wielkanocną
Ze względów logistycznych nie uda nam się już przyjąć więcej zamówień na 16.04.2022
Zbliżają się Święta Wielkanocne. Postanowiliśmy ułatwić Państwu organizację przyjęć świątecznych i przygotowaliśmy zestaw domowych potraw, które można u nas zamówić.
Jeżeli zapraszają Państwo rodzinę i przyjaciół na Święta Wielkanocne, catering z naszej restauracji będzie ogromnym ułatwieniem w przygotowaniu przyjęcia. Zaoszczędzą Państwo dużo czasu w tym jakże gorącym okresie.
Najlepsze tradycyjne potrawy wielkanocne, doskonałe świąteczne dania, wyborne wielkanocne menu, polskie smaki – to właśnie nasza oferta na Wielkanoc ułożona specjalnie dla Państwa.
Zapraszamy do składania zamówień na nasz wyborny catering.
Zamówienia wielkanocne przyjmujemy
pod numerami telefonów: 606-330-000 lub (22) 855-07-01
oraz pod adresem mailowym: biuro@gospodacatering.pl
Potrawy odbierać można w naszej restauracji Gospoda pod Młynem do dnia 16.04.2022 (w dniu 16.04.2022 między godziną 11:00 a 13:00)
Potrawy wielkanocne na wynos – OFERTA DO WYDRUKU.pdf
Menu
Bufet zimny
Jajka z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i ogórkiem | 55 zł /półmisek (10 porcji) |
Jajka faszerowane pieczarkami | 60 zł /półmisek (10 porcji) |
Jajka faszerowane musem chrzanowym i szynką | 60 zł /półmisek (10 porcji) |
Jajka faszerowane z łososiem wędzonym | 70 zł/półmisek (10 porcji) |
Wędliny i mięsa pieczone | 80 zł /półmisek (10 porcji) |
Schab po warszawsku | 80 zł /półmisek (10 porcji) |
Wybór pasztetów | 80 zł /półmisek (10 porcji) |
Rolada z kurczaka z pistacjami | 80 zł /półmisek (10 porcji) |
Galaretki z kurczaka (tymbaliki) | 80 zł /półmisek (10 porcji) |
Pierś z kaczki na musie żurawinowym | 95 zł /półmisek (10 porcji) |
Śledź po polsku z cebulką w oleju | 55 zł /półmisek (10 porcji) |
Filet z łososia w galarecie | 95 zł /półmisek (10 porcji) |
Tatar z łososia wędzonego | 95 zł /półmisek (10 porcji) |
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami | 80 zł /półmisek (10 porcji) |
Sandacz w galarecie z chrzanem | 80 zł /półmisek (10 porcji) |
Rolada z sandacza i łososia w galarecie | 80 zł /półmisek (10 porcji) |
Pstrąg wędzony na sałatce jajecznej | 80 zł /półmisek (10 porcji) |
Sałatka jarzynowa | 65 zł /miska (10 porcji) |
Sałatka z cieciorką, fetą i oliwkami | 60 zł /miska (10 porcji) |
Bufet ciepły
Staropolski żur | 30 zł /0,9l = 3 porcje |
Rosół z makaronem | 30 zł /0,9l = 3 porcje |
Roladki z kurczaka z suszonymi pomidorami w sosie tymiankowym | 24,50 zł /1 porcja |
Udziec z indyka w sosie z suszonych pomidorów | 24,50 zł /1 porcja |
Kaczka z pieca (pół kaczki luzowanej) z sosiem żurawinowym | 39,50 zł /1 porcja |
Pieczona karkówka w sosie z zielonego pieprzu | 22,50 zł /1 porcja |
Kiełbasa wielkanocna pieczona w piwie z cebulką i tymiankiem | 24,50 zł /1 porcja |
Dorsz w sosie cytrynowym | 28,50 zł /1 porcja |
Sandacz w sosie porowo-winnym | 30,50 zł /1 porcja |
Ziemniaki opiekane | 7 zł /1 porcja |
Kopytka | 7 zł /1 porcja |
Surówka z białej kapusty | 7 zł /1 porcja |
Sałatka z buraczków | 7 zł /1 porcja |
Jabłka pieczone z majerankiem | 7 zł /1 porcja |
Potrawy możemy przygotować
- na półmiskach porcelanowych – kaucja za wypożyczenie wynosi 50 zł
- w pojemnikach jednorazowych. Koszt to:
-
- taca – 3,50 zł /1 szt.
-
- taca duża – 5,50 zł /1 szt.
-
- pojemnik na sałatkę – 3,50 zł /1 szt.
-
- pojemnik na zupę – 1,50 zł /1 szt.
- pojemnik dwudzielny na danie główne – 1,50 zł /1 szt.
- pojemnik duży na danie główne – 4 zł /1 szt.
-