ornament wielkanoc

Catering wielkanocny dla firm

Jak co roku przygotowaliśmy dla Państwa świąteczne menu na firmowe spotkania wielkanocne. Nasi kucharze przyrządzą Państwu smaczne, tradycyjne polskie potrawy a nasi kelnerzy zadbają o spokojną i sprawną obsługę wielkanocnego spotkania. Co roku mamy zaszczyt organizować kilkadziesiąt firmowych spotkań świątecznych zarówno u Państwa w Firmie jak i w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

Nasza oferta to doskonała propozycja na catering wielkanocny, wielkanoc firmową w pracy, wielkanocne śniadanie biznesowe czy krótkie spotkanie „przy jajeczku”. Do wyboru Gości proponujemy pięć wariantów menu świątecznego z propozycjami zimnych przekąsek, słodkości oraz dań ciepłych. Zapraszamy do zapoznania się z naszą wielkanocną ofertą cateringową.

ornement wielkanoc 2

Catering Wielkanocny dla Firm – OFERTA do wydruku.pdf

 

ornement wielkanoc 2

Menu wielkanocne  I

BUFET ZIMNY

Trio jajek faszerowanych:
– z pieczarkami,
– z musem chrzanowym i szynką na pomidorze,
– z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i rzodkiewką
Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Tymbaliki drobiowe
Śledzie na 3 sposoby
Sałatka jarzynowa
Pieczywo

Cena pakietu – 48 zł brutto za osobę (44,44 zł netto)

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

ornement wielkanoc 2

Menu wielkanocne  II

BUFET ZIMNY

Trio jajek faszerowanych:
– z pieczarkami,
– z musem chrzanowym i szynką na pomidorze,
– z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i rzodkiewką
Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Tymbaliki drobiowe
Śledzie na 3 sposoby
Sałatka jarzynowa
Pieczywo

BUFET DESEROWY

Mazurek wielkanocny
Baba wielkanocna

Cena pakietu – 60 zł brutto za osobę (55,56 zł netto)

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

ornement wielkanoc 2

Menu wielkanocne III

ZUPA

Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem

BUFET ZIMNY

Trio jajek faszerowanych:
– z pieczarkami,
– z musem chrzanowym i szynką na pomidorze,
– z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i rzodkiewką
Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Tymbaliki drobiowe
Śledzie na 3 sposoby
Sałatka jarzynowa
Pieczywo

BUFET DESEROWY

Mazurek wielkanocny
Baba wielkanocna
Sernik

Cena pakietu – 74 zł brutto za osobę (68,52 zł netto)

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

ornement wielkanoc 2

Menu wielkanocne IV

BUFET GORĄCY

Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem
Kiełbasa wielkanocna pieczona w piwie z cebulką i tymiankiem

BUFET ZIMNY

Trio jajek faszerowanych:
– z pieczarkami,
– z musem chrzanowym i szynką na pomidorze,
– z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i rzodkiewką
Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Tymbaliki drobiowe
Śledzie na 3 sposoby
Sałatka jarzynowa
Pieczywo

BUFET DESEROWY

Mazurek wielkanocny
Baba wielkanocna
Sernik

Cena pakietu – 81 zł brutto za osobę (75 zł netto)

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

ornement wielkanoc 2

Menu wielkanocne V

BUFET GORĄCY

Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem
Soczysty karczek w sosie rozmarynowym
Kiełbasa wielkanocna pieczona w piwie z cebulką i tymiankiem
Ziemniaki opiekane

BUFET ZIMNY

Kwartet jajek faszerowanych:
– z pieczarkami,
– z musem chrzanowym i szynką na pomidorze,
– z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i rzodkiewką
– z tuńczykiem i kaparami

Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Tymbaliki drobiowe
Śledzie na 3 sposoby
Jajka faszerowane
Sałatka jarzynowa
Pieczywo

BUFET DESEROWY

Mazurek wielkanocny
Baba wielkanocna
Sernik

NAPOJE

Kawa Jacobs Gold z zaparzacza – 0,2l /1 os.
Wybór herbat Ahmand Tea: czarne, zielone, owocowe – 0,2l /1 os.
Dodatki: mleko, cukier, cytryna
Sok pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy – 0,25l /1 os.
Woda mineralna niegazowana – 0,25l /1 os.

Cena pakietu – 106 zł brutto za osobę (97,58 zł netto)

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

ornament wielkanoc

Menu wielkanocne do własnej kompozycji

Tym z Państwa, którzy chcieliby sami stworzyć własne wielkanocne menu, przedstawiamy poniżej listę potraw, które można u nas zamówić. Prosimy o wysłanie nam maila z Państwa wyborem na adres biuro@gospodacatering.pl. Wówczas przygotujemy indywidualnie wycenioną ofertę wielkanocną.

ornement wielkanoc 2

ZUPY

Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem
Barszcz biały z kiełbasą
Aromatyczna zupa borowikowa

DANIA GŁÓWNE

Kiełbasa wielkanocna pieczona w piwie z cebulką i tymiankiem
Pieczony karczek w sosie z zielonego pieprzu
Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
Grillowane kotleciki schabowe w sosie myśliwskim
Roladki ze schabu i boczku z serem wędzonym i cukinią
Pierś z kurczaka w sosie kurkowym
Roladki z kurczaka z suszonymi pomidorami w sosie tymiankowym
Pierś z kurczaka faszerowana grillowanymi warzywami w sosie pomidorowym
Kaczka z pieca na pieczonych jabłkach z sosem żurawinowym
Pieczona noga z gęsi
Zrazy wołowe zawijane w sosie pieczeniowym
Gulasz z jelenia
Łosoś w sosie koperkowym
Sandacz w sosie porowo-winnym
Ziemniaki opiekane
Kopytka
Kasza gryczana
Kasza pęczak z suszonymi pomidorami
Ryż z warzywami
Surówka z białej kapusty
Surówka z marchewki
Sałatka z buraczków
Kapusta zasmażana

BUFET ZIMNY

Jajka faszerowane pastą jajeczną z łososiem, oliwką i rzodkiewką
Jajka faszerowane pieczarkami
Jajka faszerowane musem chrzanowym z szynką na pomidorze
Jajka faszerowane z łososiem wędzonym
Jajka faszerowane tuńczykiem i kaparami
Jajka faszerowane z anchois
Jajka faszerowane ze śledziem
Jajka faszerowane z salami
Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Indyk na musie z tuńczyka
Indyk na musie z brzoskwiń z imbirem
Rolada z kurczaka z pistacjami
Tymbaliki drobiowe (galaretki)
Pierś z kaczki na musie żurawinowym
Tatar wołowy
Śledzie na 3 sposoby
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Tatar śledziowy
Węgorz wędzony na sałatce jajecznej
Filet z łososia w galarecie
Tatar z łososia wędzonego
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Sandacz w galarecie z chrzanem
Rolada z sandacza i łososia w galarecie
Ryby wędzone (pstrąg, łosoś, makrela, węgorz)
Sałatka jarzynowa
Sałatka śledziowa z jajkami
Sałatka ziemniaczana
Sałatka po hawajsku z kurczakiem
Sałatka warstwowa z kurczakiem
Sałatka z cukinią, mozzarellą i pomidorkami cherry w dressingu ziołowym
Sałata z wędzonym pstrągiem
Pieczywo

BUFET DESEROWY

Mazurek wielkanocny
Baba wielkanocna
Sernik

WIELKANOCNE KANAPKI BANKIETOWE / Tartinki

Kanapki bankietowe / Tartinki z jajkiem, kawiorem i pastą jajeczną
Kanapki bankietowe / Tartinki ze schabem na musie chrzanowym
Kanapki bankietowe / Tartinki z szynką z piersi indyka i oliwką zieloną
Kanapki bankietowe / Tartinki z pasztetem patisonem i ogórkiem
Kanapki bankietowe / Tartinki z kindziukiem i musztardą
Kanapki bankietowe / Tartinki z tuńczykiem i kaparami
Kanapki bankietowe / Tartinki z łososiem, cytryną i koperkiem
Kanapki bankietowe / Tartinki z musem z pieczonej papryki
Kanapki bankietowe / Tartinki z serem camembert i winogronem
Kanapki bankietowe / Tartinki z serem mimolette i gouda

ornement wielkanoc 2