Catering na stypę

Strata bliskiej osoby to ogromny ból i żal. Aby pomóc Państwu w przygotowaniu obiadu pożegnalnego w tym trudnym dniu, przedstawiamy poniżej propozycje menu, które można u nas zamówić i które możemy Państwu dostarczyć.

Przygotowaliśmy trzy zestawy menu na stypę, które oparliśmy o tradycyjne dania kuchni polskiej. Możecie Państwo wybrać jeden z nich lub skomponować własny. Chętnie Państwu doradzimy i pomożemy wybrać menu dopasowane do indywidualnych potrzeb i przeznaczonego na ten cel budżetu.

Zapraszamy do kontaktu i do wysyłania nam zapytań mailowych

 

Catering na stypę – OFERTA do wydruku

 

Menu  I

ZUPA

Rosół z makaronem

DANIE GŁÓWNE

Pierś z kurczaka faszerowana grillowanymi warzywami w sosie pomidorowym
Ziemniaki opiekane
Surówka z białej kapusty

BUFET DESEROWY

Ciasta własnego wypieku: rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki

Cena pakietu – 49,50 zł brutto za osobę

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

 

Menu  II

ZUPA

Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem

DANIE GŁÓWNE

Zrazy wołowe zawijane w sosie pieczeniowym
Kaczka z pieca w sosie żurawinowym
Ziemniaki opiekane
Kopytka
Jabłka pieczone z majerankiem
Sałatka z buraczków

BUFET DESEROWY

Ciasta własnego wypieku: rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki

Cena pakietu – 61,50 zł brutto za osobę

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

 

Menu  III

ZUPA

Krem z pomidorów

DANIE GŁÓWNE

Roladki z kurczaka z suszonymi pomidorami w sosie tymiankowym
Łosoś w sosie koperkowym
Ziemniaki opiekane
Surówka z marchewki
Surówka z białej kapusty

BUFET ZIMNY

Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Jajka faszerowane
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałatka jarzynowa
Sałatka śledziowa z jajkiem
Sałatka po hawajsku z kurczakiem
Pieczywo

BUFET DESEROWY

Ciasta własnego wypieku: rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki

Cena pakietu – 95 zł brutto za osobę

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

 

Menu do własnej kompozycji

Tym z Państwa, którzy chcieliby sami stworzyć własne menu na stypę, przedstawiamy poniżej listę potraw, które można u nas zamówić. Prosimy o wysłanie nam maila z Państwa wyborem na adres biuro@gospodacatering.pl Wówczas przygotujemy indywidualnie wycenioną ofertę na konsolację.

ZUPY
Rosół z makaronem8 zł /1 porcja
Tradycyjna zupa pomidorowa z makaronem10 zł /1 porcja
Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem10 zł /1 porcja
Krem z pomidorów10 zł /1 porcja
Zupa borowikowa10 zł /1 porcja
Zupa kurkowa10 zł /1 porcja
Barszczyk czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami10 zł /1 porcja
Zupa gulaszowa10 zł /1 porcja
Zupa z dyni (sezonowo)10 zł /1 porcja

 

DANIA GŁÓWNE
Pierś z kurczaka w sosie kurkowym18,50 zł /1 porcja
Roladki z kurczaka z suszonymi pomidorami w sosie tymiankowym22,50 zł /1 porcja
Pierś z kurczaka faszerowana grillowanymi warzywami w sosie
pomidorowym
18,50 zł /1 porcja
Kaczka z pieca (pół kaczki luzowanej) z sosem żurawinowym32,50 zł /1 porcja
Zrazy wołowe zawijane w sosie pieczeniowym24,50 zł /1 porcja
Pieczona karkówka w sosie z zielonego pieprzu18,50 zł /1 porcja
Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym24,50 zł /1 porcja
Roladka ze schabu i boczku z serem wędzonym i cukinią24,50 zł /1 porcja
Pieczone żeberka w sosie bbq19,50 zł /1 porcja
Gulasz z jelenia24,50 zł /1 porcja
Łosoś w sosie koperkowym23,50 zł /1 porcja
Sandacz w sosie porowo-winnym22,50 zł /1 porcja
Panierowany filet z kurczaka (dla dzieci)14,50 zł /1 porcja
Pulpeciki wieprzowe w sosie koperkowym (dla dzieci)14,50 zł /1 porcja
Pierogi z mięsem3,20 zł /1 szt.
Pierogi z kapustą i grzybami3,20 zł /1 szt.
Pierogi ruskie3,20 zł /1 szt.
Ziemniaki opiekane5 zł /1 porcja
Kopytka5 zł /1 porcja
Placuszki ziemniaczane5 zł /1 porcja
Placuszki z kaszy gryczanej5 zł /1 porcja
Surówka z białej kapusty5 zł /1 porcja
Surówka z marchewki5 zł /1 porcja
Sałatka z buraczków5 zł /1 porcja
Kapusta zasmażana5 zł /1 porcja
Jabłka pieczone z majerankiem5 zł /1 porcja

 

BUFET ZIMNY
Wędliny i mięsa pieczone65 zł /półmisek (10 porcji)
Mięsa pieczyste75 zł /półmisek (10 porcji)
Schab po warszawsku65 zł /półmisek (10 porcji)
Wybór pasztetów70 zł /półmisek (10 porcji)
Tatar wołowy125 zł /półmisek (10 porcji)
Indyk na musie z tuńczyka68 zł /półmisek (10 porcji)
Rolada z kurczaka z pistacjami68 zł /półmisek (10 porcji)
Galaretki z kurczaka (tymbaliki)55 zł /półmisek (10 porcji)
Pierś z kaczki na musie żurawinowym90 zł /półmisek (10 porcji)
Śledź po polsku z cebulką w oleju45 zł /półmisek (10 porcji)
Śledź z konfiturą z czerwonej cebuli55 zł /półmisek (10 porcji)
Tatar śledziowy45 zł /półmisek (10 porcji)
Filet z łososia w galarecie120 zł /półmisek (10 porcji)
Tatar z łososia wędzonego95 zł /półmisek (10 porcji)
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami75 zł /półmisek (10 porcji)
Łosoś wędzony z musem śmietankowym i koperkiem70 zł /półmisek (10 porcji)
Rolada z sandacza i łososia w galarecie75 zł /półmisek (10 porcji)
Sandacz w galarecie z chrzanem75 zł /półmisek (10 porcji)
Pstrąg wędzony na sałatce jajecznej75 zł /półmisek (10 porcji)
Jajka z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i ogórkiem45 zł /półmisek (10 porcji)
Jajka faszerowane pieczarkami48 zł /półmisek (10 porcji)
Jajka faszerowane musem chrzanowym z szynką48 zł /półmisek (10 porcji)
Jajka faszerowane z łososiem wędzonym55 zł /półmisek (10 porcji)
Jajka faszerowane tuńczykiem i kaparami48 zł /półmisek (10 porcji)
Sałatka jarzynowa45 zł /miska (10 porcji)
Sałatka śledziowa z jajkiem45 zł /miska (10 porcji)
Sałatka ziemniaczana40 zł /miska (10 porcji)
Sałatka po hawajsku z kurczakiem45 zł /miska (10 porcji)
Sałatka warstwowa z serem, kurczakiem i sosem czosnkowym45 zł /miska (10 porcji)
Sałatka z cukinią, mozzarellą i pomidorkami cherry45 zł /miska (10 porcji)
Sałatka z cieciorką, fetą i oliwkami49 zł /miska (10 porcji)
Sałata z gruszką i serem dor blue w dressingu miodowym40 zł /miska (10 porcji)
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym40 zł /miska (10 porcji)
Sałata z wędzonym pstrągiem i grzankami w dressingu czosnkowym49 zł /miska (10 porcji)
BUFET DESEROWY
Ciasta własnego wypieku (szarlotka, sernik, rolada makowa, keks, babeczki z owocami)130 zł /półmisek (10 porcji)
Owoce filetowane90 zł /półmisek (10 porcji)

 

Potrawy możemy przygotować
  • na półmiskach dostarczonych przez Państwa,
  • na półmiskach porcelanowych – kaucja za wypożyczenie wynosi 50 zł
  • w pojemnikach jednorazowych. Koszt to:
    • taca duża – 5,50 zł /1 szt.
    • taca mała – 3,50 zł /1 szt.
    • pojemnik na sałatkę – 3,50 zł /1 szt.
    • pojemnik na zupę – 1,50 zł /1 szt.
    • pojemnik dwudzielny na danie główne – 1,50 zł /1 szt.
    • pojemnik duży zbiorczy na danie głowne – 3,50 zł /1 szt.

 

Serdecznie zapraszamy do przesyłania nam zapytań na adres biuro@gospodacatering.pl

W mailu z zapytaniem prosimy o uwzględnienie odpowiedzi na następujące pytania:

  • Planowany termin imprezy
  • Planowane miejsce imprezy
  • Planowana ilość osób
  • Czy w menu powinniśmy uwzględnić dania gorące?
  • Czy w menu powinniśmy uwzględnić napoje i alkohole?
  • Czy interesuje Państwa obsługa gości?
  • Prosimy o podanie numeru kontaktowego do Państwa

 

Zapraszamy również do zapoznania się z naszą ofertą na organizację stypy w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie