Catering na Pępkowe
Narodziny dziecka to wyjątkowy moment w życiu każdego człowieka. Aby uczcić to niezwykle radosne wydarzenie Gospoda Catering przygotowała dla Państwa propozycje menu na Pępkowe, które można u nas zamówić i które możemy Państwu dostarczyć.
Proponujemy cztery zestawy menu na Pępkowe, które świetnie nadadzą się na świętowanie narodzin nowego członka rodziny. Można wybrać jeden z poniższych wariantów lub skomponować własny, na podstawie listy potraw jaką podaliśmy na końcu oferty.
Serdecznie zapraszamy do kontaktu.
Catering na Pępkowe – OFERTA do wydruku
Menu I
BUFET ZIMNY
Wędliny i mięsa pieczone
Pasztety
Schab po warszawsku
Tymbaliki drobiowe (galaretki z kurczaka)
Tatar wołowy
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałatka jarzynowa
Sałatka ziemniaczana
Smalec, ogórki kiszone
Pieczywo
Cena pakietu – 66 zł za osobę
Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.
Menu II
ZUPA
Zupa gulaszowa
BUFET ZIMNY
Wędliny i mięsa pieczone
Pasztety
Schab po warszawsku
Tymbaliki drobiowe (galaretki z kurczaka)
Tatar wołowy
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałatka jarzynowa
Sałatka ziemniaczana
Smalec, ogórki kiszone
Pieczywo
Cena pakietu – 80,50 zł za osobę
Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.
Menu III
ZUPA
Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem
DANIE GORĄCE
Mix mięs grillowanych (polędwiczki wieprzowe, pierś z kurczaka, boczek, karkówka, frankfurterki)
Ziemniaki opiekane
Sos czosnkowy i pomidorowo-paprykowy
Surówka z białej kapusty
BUFET ZIMNY
Wędliny i mięsa pieczone
Pasztety
Schab po warszawsku
Tymbaliki drobiowe (galaretki z kurczaka)
Tatar wołowy
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałatka jarzynowa
Sałatka ziemniaczana
Smalec, ogórki kiszone
Pieczywo
Cena pakietu – 103 zł za osobę
Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.
Menu na Pępkowe do własnej kompozycji
Tym z Państwa, którzy chcieliby sami stworzyć własne menu na Pępkowe, przedstawiamy poniżej listę potraw, które można u nas zamówić. Prosimy o wysłanie nam maila z Państwa wyborem na adres biuro@gospodacatering.pl Wówczas przygotujemy indywidualnie wycenioną ofertę na Pępkowe.
ZUPY
Rosół z makaronem | 8 zł /1 porcja |
Tradycyjna zupa pomidorowa z makaronem | 10 zł /1 porcja |
Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem | 10 zł /1 porcja |
Krem z pomidorów | 10 zł /1 porcja |
Zupa borowikowa | 10 zł /1 porcja |
Zupa kurkowa | 10 zł /1 porcja |
Barszczyk czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami | 10 zł /1 porcja |
Krem z raków | 14,50 zł /1 porcja |
Zupa gulaszowa | 14,50 zł /1 porcja |
Zupa z dyni (sezonowo) | 10 zł /1 porcja |
DANIE GŁÓWNE
Pierś z kurczaka w sosie kurkowym | 19,50 zł /1 porcja |
Roladki z kurczaka z suszonymi pomidorami w sosie tymiankowym | 24,50 zł /1 porcja |
Pierś z kurczaka faszerowana grillowanymi warzywami w sosie pomidorowym | 19,50 zł /1 porcja |
Kaczka z pieca (pół kaczki luzowanej) z sosem żurawinowym | 35,50 zł /1 porcja |
Pieczona noga z gęsi | 35,50 zł /1 porcja |
Zrazy wołowe zawijane w sosie pieczeniowym | 24,50 zł /1 porcja |
Pieczona karkówka w sosie z zielonego pieprzu | 18,50 zł /1 porcja |
Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym | 24,50 zł /1 porcja |
Roladka ze schabu i boczku z serem wędzonym i cukinią | 24,50 zł /1 porcja |
Pieczone żeberka w sosie bbq | 24,50 zł /1 porcja |
Gulasz z jelenia | 24,50 zł /1 porcja |
Dorsz w sosie cytrynowym | 22,50 zł /1 porcja |
Sandacz w sosie porowo-winnym | 24,50 zł /1 porcja |
Panierowany filet z kurczaka (dla dzieci) | 14,50 zł /1 porcja |
Pulpeciki wieprzowe w sosie koperkowym (dla dzieci) | 14,50 zł /1 porcja |
Pierogi z mięsem | 3,50 zł /1 szt. |
Pierogi z kapustą i grzybami | 3,50 zł /1 szt. |
Pierogi ruskie | 3,50 zł /1 szt. |
Ziemniaki opiekane | 5 zł /1 porcja |
Kopytka | 5 zł /1 porcja |
Placuszki ziemniaczane | 5 zł /1 porcja |
Placuszki z kaszy gryczanej | 5 zł /1 porcja |
Surówka z białej kapusty | 5 zł /1 porcja |
Surówka z marchewki | 5 zł /1 porcja |
Sałatka z buraczków | 5 zł /1 porcja |
Kapusta zasmażana | 5 zł /1 porcja |
Jabłka pieczone z majerankiem | 5 zł /1 porcja |
BUFET ZIMNY
Wędliny i mięsa pieczone | 65 zł /półmisek (10 porcji) |
Mięsa pieczyste | 75 zł /półmisek (10 porcji) |
Schab po warszawsku | 65 zł /półmisek (10 porcji) |
Wybór pasztetów | 70 zł /półmisek (10 porcji) |
Tatar wołowy | 125 zł /półmisek (10 porcji) |
Indyk na musie z tuńczyka | 68 zł /półmisek (10 porcji) |
Rolada z kurczaka z pistacjami | 70 zł /półmisek (10 porcji) |
Galaretki z kurczaka (tymbaliki) | 65 zł /półmisek (10 porcji) |
Pierś z kaczki na musie żurawinowym | 90 zł /półmisek (10 porcji) |
Śledź po polsku z cebulką w oleju | 45 zł /półmisek (10 porcji) |
Śledź z konfiturą z czerwonej cebuli | 55 zł /półmisek (10 porcji) |
Tatar śledziowy | 55 zł /półmisek (10 porcji) |
Filet z łososia w galarecie | 120 zł /półmisek (10 porcji) |
Tatar z łososia wędzonego | 95 zł /półmisek (10 porcji) |
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami | 75 zł /półmisek (10 porcji) |
Łosoś wędzony z musem śmietankowym i koperkiem | 70 zł /półmisek (10 porcji) |
Rolada z sandacza i łososia w galarecie | 75 zł /półmisek (10 porcji) |
Sandacz w galarecie z chrzanem | 75 zł /półmisek (10 porcji) |
Pstrąg wędzony na sałatce jajecznej | 75 zł /półmisek (10 porcji) |
Jajka z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i ogórkiem | 45 zł /półmisek (10 porcji) |
Jajka faszerowane pieczarkami | 48 zł /półmisek (10 porcji) |
Jajka faszerowane musem chrzanowym z szynką | 48 zł /półmisek (10 porcji) |
Jajka faszerowane z łososiem wędzonym | 55 zł /półmisek (10 porcji) |
Jajka faszerowane tuńczykiem i kaparami | 52 zł /półmisek (10 porcji) |
Sałatka jarzynowa | 55 zł /miska (10 porcji) |
Sałatka śledziowa z jajkiem | 45 zł /miska (10 porcji) |
Sałatka ziemniaczana | 40 zł /miska (10 porcji) |
Sałatka po hawajsku z kurczakiem | 45 zł /miska (10 porcji) |
Sałatka warstwowa z serem, kurczakiem i sosem czosnkowym | 45 zł /miska (10 porcji) |
Sałatka z cukinią, mozzarellą i pomidorkami cherry | 45 zł /miska (10 porcji) |
Sałatka z cieciorką, fetą i oliwkami | 50 zł /miska (10 porcji) |
Sałata z gruszką i serem dor blue w dressingu miodowym | 40 zł /miska (10 porcji) |
Sałata z fetą i oliwkami w dressingu ziołowym | 40 zł /miska (10 porcji) |
Sałata z wędzonym pstrągiem i grzankami w dressingu czosnkowym | 49 zł /miska (10 porcji) |
BUFET DESEROWY
Ciasta własnego wypieku (szarlotka, sernik, rolada makowa, keks, babeczki z owocami) | 140 zł /półmisek (10 porcji) |
Owoce filetowane | 100 zł /półmisek (10 porcji) |
Tort okolicznościowy śmietanowy z owocami (jasny biszkopt, bita śmietana, owoce)* | 12,50 zł /1 porcja |
Tort okolicznościowy czekoladowy z brzoskwiniami (jasny biszkopt, mus czekoladowy, brzoskwinie)* | 14,50 zł /1 porcja |
Tort okolicznościowy czekoladowy z wiśniami (ciemny biszkopt, mus czekoladowy, wiśnie)* | 14,50 zł /1 porcja |
Tort okolicznościowy kawowo-bezowy (kawowa beza, mus kawowy)* | 14,50 zł /1 porcja |
*Minimalne zamówienie tortu wynosi 12 porcji
Potrawy możemy przygotować
- na półmiskach dostarczonych przez Państwa,
- na półmiskach porcelanowych – kaucja za wypożyczenie wynosi 50 zł
- w pojemnikach jednorazowych. Koszt to:
- taca – 3,50 zł /1 szt.
- taca duża – 5,50 zł /1 szt.
- pojemnik na sałatkę – 3,50 zł /1 szt.
- pojemnik na zupę – 1,50 zł /1 szt.
- pojemnik duży na zupę – 4 zł /1 szt.
- pojemnik dwudzielny na danie główne – 1,50 zł /1 szt.
- pojemnik duży zbiorczy na danie główne – 4 zł /1 szt.
- opakowanie na tort – 10 zł /1 szt.
Serdecznie zapraszamy do przesyłania nam zapytań na adres biuro@gospodacatering.pl
W mailu z zapytaniem prosimy o uwzględnienie odpowiedzi na następujące pytania:
- Planowany termin imprezy (data i godzina)
- Planowane miejsce imprezy
- Planowana ilość osób
- Czy w menu powinniśmy uwzględnić napoje i alkohole?
- Czy interesuje Państwa obsługa gości?
- Czy chcą Państwo wypożyczyć zastawę stołową, sztućce i szkło?
- Czy chcą Państwo wypożyczyć stoły i krzesła?
- Prosimy o podanie numeru kontaktowego do Państwa.
Serdecznie zapraszamy również do zapoznania się z ofertą na organizację Pępkowego w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.