Dania wigilijne i potrawy świąteczne na wynos
Święta Bożego Narodzenia zbliżają się wielkimi krokami. Aby ułatwić Państwu organizację przyjęć wigilijnych i świątecznych nasz szef kuchni przygotował propozycje tradycyjnych potraw, które można u nas zamówić. Smażony karp, domowe pierogi, kapusta z grzybami, barszczyk, wigilijny kompot z suszu czy tradycyjna sałatka jarzynowa – to tylko niektóre dania, których nie może zabraknąć na Wigilię czy na Święta.
Jeżeli planują Państwo zaprosić rodzinę na Wigilię lub na całe Święta Bożego Narodzenia zamówienie cateringu będzie wspaniałym rozwiązaniem. Ogromnie ułatwi to przygotowanie przyjęcia a Państwo zaoszczędzą swój czas w tym jakże gorącym okresie.
Pyszne tradycyjne dania wigilijne, najlepsze świąteczne potrawy, doskonałe menu, tradycyjne polskie smaki – to wszystko znajdziecie Państwo w naszej ofercie przygotowanej specjalnie na Święta Bożego Narodzenia.
Serdecznie zapraszamy do składania zamówień na nasz wyborny catering na Święta.
Zamówienia na dania wigilijne i świąteczne na wynos przyjmujemy
pod numerami telefonów: 606-330-000 lub (22) 855-07-01,
adresem mailowym: biuro@gospodacatering.pl
oraz w naszej restauracji Gospoda pod Młynem na ul. Wiolinowej 14 w Warszawie na Ursynowie.
Potrawy odbierać można w naszej restauracji Gospoda pod Młynem na Ursynowie do dnia 24.12.2019
(w dniu 24.12.2019 między godziną 11:00 a 13:00)
Dania wigilijne i świąteczne na wynos – CENNIK do wydruku.pdf
Menu
Bufet zimny
Śledź po polsku z cebulką w oleju | 45 zł /półmisek (10 porcji) |
Śledź z konfiturą z czerwonej cebuli | 55 zł /półmisek (10 porcji) |
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym | 56 zł /półmisek (10 porcji) |
Tatar z łososia wędzonego | 95 zł /półmisek (10 porcji) |
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami | 75 zł /półmisek (10 porcji) |
Łosoś wędzony z musem śmietankowym i koperkiem | 70 zł /półmisek (10 porcji) |
Filet z łososia w galarecie | 120 zł /półmisek (10 porcji) |
Rolada z sandacza i łososia w galarecie | 75 zł /półmisek (10 porcji) |
Sandacz w galarecie z chrzanem | 75 zł /półmisek (10 porcji) |
Ryba po grecku | 65 zł /półmisek (10 porcji) |
Karp z musem chrzanowym w galarecie | 65 zł /półmisek (10 porcji) |
Pstrąg wędzony na sałatce jajecznej | 75 zł /półmisek (10 porcji) |
Wędliny i mięsa pieczone | 65zł /półmisek (10 porcji) |
Schab po warszawsku | 65 zł /półmisek (10 porcji) |
Wybór pasztetów | 70 zł /półmisek (10 porcji) |
Pierś z kaczki na musie żurawinowym | 90 zł /półmisek (10 porcji) |
Jajka faszerowane z łososiem wędzonym | 55 zł /półmisek (10 porcji) |
Sałatka jarzynowa | 55 zł /miska (10 porcji) |
Sałatka śledziowa z jajkiem | 45 zł /miska (10 porcji) |
Bufet ciepły
Barszczyk czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami | 10 zł /1 porcja |
Zupa borowikowa z łazankami | 10 zł /1 porcja |
Sandacz w sosie porowo-winnym | 24,50 zł /1 porcja |
Łosoś w sosie koperkowym | 24,50 zł /1 porcja |
Dorsz w sosie cytrynowym | 22,50 zł /1 porcja |
Karp smażony | 18,50 zł /1 porcja |
Kaczka z pieca (pół kaczki luzowanej) z sosiem żurawinowym | 35,50 zł /1 porcja |
Roladki z kurczaka z suszonymi pomidorami w sosie tymiankowym | 24,50 zł /1 porcja |
Pieczona karkówka w sosie borowikowym | 18,50 zł /1 porcja |
Gulasz z jelenia | 24,50 zł /1 porcja |
Pierogi z kapustą i grzybami | 3,50 zł /1 szt. |
Pierogi ruskie | 3,50 zł /1 szt. |
Kapusta wigilijna z grzybami | 15 zł /1 porcja |
Surówka z białej kapusty | 5 zł /1 porcja |
Sałatka z buraczków | 5 zł /1 porcja |
Jabłka pieczone z majerankiem | 5 zł /1 porcja |
Ziemniaki opiekane | 5 zł /1 porcja |
Kopytka | 5 zł /1 porcja |
Napoje
Kompot wigilijny | 22 zł /litr |
Potrawy możemy przygotować
-
-
- na półmiskach porcelanowych – kaucja za wypożyczenie wynosi 50 zł /szt.
- w pojemnikach jednorazowych. Koszt to:
-
- taca – 3,50 zł /1 szt.
-
- taca duża – 5,50 zł /1 szt.
-
- pojemnik na sałatkę – 3,50 zł /1 szt.
-
- pojemnik na zupę – 1,50 zł /1 szt.
- pojemnik duży na zupę – 4 zł /1 szt.
- pojemnik dwudzielny na danie główne – 1,50 zł /1 szt.
- pojemnik duży na danie główne – 4 zł /1 szt.
-
-