Wigilia Firmowa 2020 Catering
Jak co roku przygotowaliśmy dla Państwa świąteczne menu na firmowe spotkania wigilijne. Nasi kucharze przyrządzą Państwu smaczne, tradycyjne polskie potrawy a nasi kelnerzy zadbają o spokojną i sprawną obsługę wigilijnego spotkania. Co roku mamy zaszczyt organizować kilkadziesiąt firmowych spotkań świątecznych zarówno u Państwa w Firmie jak i w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.
Nasza oferta to doskonała propozycja na catering wigilijny, na wigilię firmową w pracy, świąteczne śniadanie biznesowe czy krótkie spotkanie „przy śledziku”. Do wyboru Gości proponujemy siedem wariantów menu świątecznego z propozycjami zimnych przekąsek, słodkości oraz dań ciepłych.
Pyszne tradycyjne dania wigilijne, szybka dostawa i profesjonalna obsługa sprawią, że Wigilia Firmowa przygotowana przez Gospodę Catering pozostanie na długo w Państwa pamięci.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą wigilijną ofertą cateringową.
Catering Wigilijny dla Firm – OFERTA DO WYDRUKU
Menu wigilijne I
BUFET ZIMNY
Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa
BUFET DESEROWY
Rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki
Cena pakietu – 56,50 zł brutto za osobę (52,31 zł netto)
Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.
Menu wigilijne II
ZUPA
Barszczyk czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami
BUFET ZIMNY
Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa
BUFET DESEROWY
Rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki
Cena pakietu – 66,50 zł brutto za osobę (61,57 zł netto)
Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.
Menu wigilijne III
BUFET GORĄCY
Pierogi z kapustą i grzybami – 3 szt. /os.
BUFET ZIMNY
Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa
BUFET DESEROWY
Rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki
Cena pakietu – 77 zł brutto za osobę (73,15 zł netto)
Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.
Menu wigilijne IV
BUFET GORĄCY
Barszczyk czerwony
Pierogi z kapustą i grzybami – 3 szt. /os.
BUFET ZIMNY
Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa
BUFET DESEROWY
Rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki
Cena pakietu – 87 zł brutto za osobę (80,56 zł netto)
Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.
Menu wigilijne V
BUFET GORĄCY
Karp smażony
Kapusta wigilijna z grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami – 3 szt. /os.
BUFET ZIMNY
Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa
BUFET DESEROWY
Rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki
Cena pakietu – 106 zł brutto za osobę (98,15 zł netto)
Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.
Menu wigilijne VI
BUFET GORĄCY
Barszczyk czerwony
Karp smażony
Kapusta wigilijna z grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami – 3 szt. /os.
BUFET ZIMNY
Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa
BUFET DESEROWY
Rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki
Kluski z makiem
Cena pakietu – 124 zł brutto za osobę (114,81 zł netto)
Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.
Menu wigilijne VII
BUFET GORĄCY
Dorsz w sosie cytrynowym
Karp smażony
Pierogi z kapustą i grzybami – 2 szt. /os.
Pierogi ruskie – 2 szt. /os.
Ziemniaki opiekane
Kapusta wigilijna z grzybami
BUFET ZIMNY
Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Pierś z kaczki na musie żurawinowym
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa
BUFET DESEROWY
Rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki
Kluski z makiem
NAPOJE
Kompot wigilijny – 0,5l /os.
Cena pakietu – 141 zł brutto za osobę (130,56 zł netto)
Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.
Menu wigilijne VIII
BUFET GORĄCY
Barszczyk czerwony
Karp smażony
Sandacz w sosie porowo-winnym
Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
Pierogi z kapustą i grzybami – 2 szt. /os.
Pierogi ruskie – 2 szt. /os.
Kapusta wigilijna z grzybami
Ziemniaki opiekane
BUFET ZIMNY
Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa
BUFET DESEROWY
Rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki
Kluski z makiem
NAPOJE
Kompot wigilijny – 0,5l /os.
Cena pakietu – 154,50 zł brutto za osobę (143,06 zł netto)
Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.
Menu wigilijne IX
BUFET GORĄCY
Zupa borowikowa z łazankami
Karp smażony
Łosoś w sosie koperkowym
Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie śliwkowym
Pierogi z kapustą i grzybami – 2 szt. /os.
Pierogi ruskie – 2 szt. /os.
Kapusta wigilijna z grzybami
Ziemniaki opiekane
Sałatka z buraczków
BUFET ZIMNY
Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa
BUFET DESEROWY
Rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki
Kluski z makiem
NAPOJE
Kawa, herbata (z zaparzaczy), dodatki: mleko, cukier, cytryna
Kompot wigilijny – 0,25l /os.
Sok pomarańczowy, jabłkowy – 0,25l /os.
Woda mineralna niegazowana – 0,25l /os.
Cena pakietu – 158,50 zł brutto za osobę (145,69 zł netto)
Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.
Menu Świąteczne do własnej kompozycji
Tym z Państwa, którzy chcieliby sami stworzyć własne wigilijne menu, przedstawiamy poniżej listę naszych świątecznych potraw. Prosimy o wysłanie nam maila z Państwa wyborem na biuro@gospodacatering.pl. Wówczas przygotujemy dla Państwa indywidualną ofertę wigilijną.
ZUPY
Barszczyk czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami
Aromatyczna zupa borowikowa z łazankami
DANIA GŁÓWNE
Karp smażony
Sandacz w sosie porowo-winnym
Łosoś w sosie koperkowym
Dorsz w sosie cytrynowym
Kaczka z pieca w sosie żurawinowym
Pierś z kurczaka faszerowana grillowanymi warzywami w sosie pomidorowym
Polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym lub śliwkowym
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi ruskie
Pierogi z mięsem
Kapusta wigilijna z grzybami
Surówka z białej kapusty
Surówka z selera z rodzynkami
Sałatka z buraczków
Warzywa z wody z masłem rozmarynowym
Jabłka pieczone z majerankiem
Ziemniaki opiekane
Kopytka
BUFET ZIMNY
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Śledź z konfiturą z czerwonej cebuli
Roladki śledziowe w sosie paprykowo-pomidorowym
Tatar z łososia wędzonego
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Łosoś wędzony z musem śmietankowym i koperkiem
Filet z łososia w galarecie
Rolada z sandacza i łososia w galarecie
Sandacz w galarecie z chrzanem
Ryba po grecku
Karp z musem chrzanowym w galarecie
Pstrąg wędzony na sałatce jajecznej
Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Pierś z kaczki na musie żurawinowym
Jajka faszerowane z łososiem wędzonym
Sałatka jarzynowa
Sałatka śledziowa z jajkiem
Sałatka ziemniaczana
Sałata z wędzonym pstrągiem
Pieczywo
BUFET DESEROWY
Rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki
Kluski z makiem
Owoce filetowane
NAPOJE
Kawa, herbata (z zaparzaczy), dodatki: mleko, cukier, cytryna
Kompot wigilijny z suszu
Sok pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy
Coca-Cola
Woda mineralna niegazowana
Wino musujące
Wino białe Arnaud de Villeneuve Blanc
Wino czerwone Arnaud de Villeneuve Rouge
Serdecznie zapraszamy również do zapoznania się z ofertą na Wigilię Firmową w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie