ornament catering świąteczny warszawa

Wigilia Firmowa 2016 Catering

Jak co roku przygotowaliśmy dla Państwa świąteczne menu na firmowe spotkania wigilijne. Nasi kucharze przyrządzą Państwu smaczne, tradycyjne polskie potrawy a nasi kelnerzy zadbają o spokojną i sprawną obsługę wigilijnego spotkania. Co roku mamy zaszczyt organizować kilkadziesiąt firmowych spotkań świątecznych zarówno u Państwa w Firmie jak i w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

Nasza oferta to doskonała propozycja na catering wigilijny, na wigilię firmową w pracy, świąteczne śniadanie biznesowe czy krótkie spotkanie „przy śledziku”. Do wyboru Gości proponujemy siedem wariantów menu świątecznego z propozycjami zimnych przekąsek, słodkości oraz dań ciepłych. Zapraszamy do zapoznania się z naszą wigilijną ofertą cateringową.

ornament catering wigilijny warszawa

Catering Wigilijny dla Firm – OFERTA DO WYDRUKU

 

ornament catering wigilijny warszawa

Menu wigilijne I

BUFET ZIMNY

Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Śledzie na 3 sposoby
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY

Rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki

Cena pakietu – 46,50 zł brutto za osobę (43,06 zł netto)

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

 

ornament catering wigilijny warszawa

Menu wigilijne II

BUFET GORĄCY

Barszczyk czerwony
Pierogi z kapustą i grzybami – 3 szt. /1 os.

BUFET ZIMNY

Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Śledzie na 3 sposoby
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY

Rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki

Cena pakietu – 64 zł brutto za osobę (59,26 zł netto)

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

ornament catering wigilijny warszawa

Menu wigilijne III

BUFET GORĄCY

Karp smażony
Kapusta wigilijna
Pierogi z kapustą i grzybami – 3 szt. /1 os.

BUFET ZIMNY

Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledzie na 3 sposoby
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY

Rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki

Cena pakietu – 79 zł brutto za osobę (73,15 zł netto)

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

 

ornament catering wigilijny warszawa

Menu wigilijne IV

BUFET GORĄCY

Barszczyk czerwony
Karp smażony
Kapusta wigilijna
Pierogi z kapustą i grzybami – 3 szt. /1 os.

BUFET ZIMNY

Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledzie na 3 sposoby
Wędliny i mięsa pieczone
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY

Rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki

NAPOJE

Kawa Jacobs Gold z zaparzacza
Wybór herbat Ahmand Tea: czarne, zielone, owocowe
Dodatki: mleko, cukier, cytryna
Sok pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy – 0,25l /1 os.
Kompot wigilijny – 0,25l /1 os.

Cena pakietu – 98,50 zł brutto za osobę (90,64 zł netto)

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

 

ornament catering wigilijny warszawa

Menu wigilijne V

BUFET GORĄCY

Zupa borowikowa z łazankami
Dorsz w sosie cytrynowym
Pierogi z kapustą i grzybami – 2 szt. /1 os.
Pierogi ruskie – 2 szt. /1 os.
Ziemniaki opiekane
Warzywa z wody z masłem rozmarynowym

BUFET ZIMNY

Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryba po grecku
Śledzie na 3 sposoby
Wędliny i mięsa pieczone
Pierś z kaczki na musie żurawinowym
Sałatka jarzynowa
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY

Rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki

NAPOJE

Kawa Jacobs Gold z zaparzacza
Wybór herbat Ahmand Tea: czarne, zielone, owocowe
Dodatki: mleko, cukier, cytryna
Sok pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy – 0,25l /1 os.
Kompot wigilijny – 0,25l /1 os.

Cena pakietu – 117 zł brutto za osobę (107,77 zł netto)

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

 

ornament catering wigilijny warszawa

Menu wigilijne VI

BUFET GORĄCY

Barszczyk czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami
Karp smażony
Sandacz w sosie porowo-winnym
Grillowane kotleciki schabowe w sosie śliwkowym
Pierogi z kapustą i grzybami – 2 szt. /1 os.
Pierogi ruskie – 2 szt. /1 os.
Kapusta wigilijna
Ziemniaki opiekane

BUFET ZIMNY

Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledzie na 3 sposoby
Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Sałatka jarzynowa
Sałatka śledziowa z jajkiem
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY

Rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki
Kluski z makiem

NAPOJE

Kawa Jacobs Gold z zaparzacza
Wybór herbat Ahmand Tea: czarne, zielone, owocowe
Dodatki: mleko, cukier, cytryna
Sok pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy – 0,25l /1 os.
Kompot wigilijny – 0,25l /1 os.

Cena pakietu – 136,50 zł brutto za osobę (125,82 zł netto)

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

 

ornament catering wigilijny warszawa

 Menu wigilijne VII

BUFET GORĄCY

Zupa borowikowa z łazankami
Karp smażony
Łosoś w sosie koperkowym
Gulasz z jelenia
Kaczka w sosie żurawinowym z prażonymi jabłkami
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi ruskie
Kapusta wigilijna
Ziemniaki opiekane
Sałatka z buraczków

BUFET ZIMNY

Ryba po grecku
Filet z łososia w galarecie
Śledzie na 3 sposoby
Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Sałatka jarzynowa
Sałatka śledziowa z jajkiem
Sałata z wędzonym pstrągiem
Wybór pieczywa

BUFET DESEROWY

Rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki
Kluski z makiem

NAPOJE

Kawa Jacobs Gold z zaparzacza
Wybór herbat Ahmand Tea: czarne, zielone, owocowe.
Dodatki: mleko, cukier, cytryna
Sok pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy – 0,25l /1 os.
Kompot wigilijny – 0,25l /1 os.
Woda mineralna niegazowana – 0,25l /1 os.
Wino Ribeaupierre Chardonnay – 0,25l /1 os.
Wino Ribeaupierre Merlot – 0,25l /1 os.

Cena pakietu – 175 zł brutto za osobę (159,27 zł netto)

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

 

ornament catering wigilijny warszawa

Menu Świąteczne do własnej kompozycji

Tym z Państwa, którzy chcieliby sami stworzyć własne wigilijne menu, przedstawiamy poniżej listę naszych świątecznych potraw. Prosimy o wysłanie nam maila z Państwa wyborem na biuro@gospodacatering.pl. Wówczas przygotujemy dla Państwa indywidualną ofertę wigilijną.

ornament catering wigilijny warszawa

ZUPY

Barszczyk czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami
Aromatyczna zupa borowikowa z łazankami

DANIA GŁÓWNE

Karp smażony
Sandacz w sosie porowo-winnym
Łosoś w sosie koperkowym
Dorsz w sosie cytrynowym
Kaczka w sosie żurawinowym z prażonymi jabłkami
Pierś z kurczaka faszerowana grillowanymi warzywami w sosie pomidorowym
Polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
Grillowane kotleciki schabowe w sosie śliwkowym
Gulasz z jelenia
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi ruskie
Pierogi z mięsem
Kapusta wigilijna z grzybami
Surówka z kiszonej kapusty
Surówka z białej kapusty
Surówka z selera z rodzynkami
Sałatka z buraczków
Warzywa z wody z masłem rozmarynowym
Ziemniaki opiekane
Kopytka
Ryż z warzywami

BUFET ZIMNY

Śledzie na 3 sposoby
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Tatar śledziowy
Tatar z łososia wędzonego
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Filet z łososia w galarecie
Rolada z sandacza i łososia w galarecie
Sandacz w galarecie z chrzanem
Węgorz wędzony na sałatce jajecznej
Ryba po grecku
Karp z musem chrzanowym w galarecie
Ryby wędzone (pstrąg, łosoś, makrela, węgorz)
Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Schab po warszawsku
Pierś z kaczki na musie żurawinowym
Jajka faszerowane z łososiem wędzonym
Jajka faszerowane tuńczykiem i kaparami
Jajka faszerowane ze śledziem
Sałatka jarzynowa
Sałatka ziemniaczana
Sałatka śledziowa z jajkiem
Sałata z wędzonym pstrągiem
Pieczywo

BUFET DESEROWY

Rolada makowa, sernik, keks, szarlotka, babeczki
Kluski z makiem
Owoce

WIGILIJNE KANAPKI BANKIETOWE / Tartinki

Kanapki bankietowe / Tartinki z łososiem, cytryną i koperkiem
Kanapki bankietowe / Tartinki z tatarem z łososia wędzonego
Kanapki bankietowe / Tartinki z tuńczykiem i kaparami
Kanapki bankietowe / Tartinki z pstrągiem wędzonym i ogórkiem konserwowym
Kanapki bankietowe / Tartinki ze śledziem
Kanapki bankietowe / Tartinki z anchois i pastą śmietankową
Kanapki bankietowe / Tartinki ze schabem na musie chrzanowym
Kanapki bankietowe / Tartinki z pasztetem patisonem i ogórkiem
Kanapki bankietowe / Tartinki z musem z pieczonej papryki
Kanapki bankietowe / Tartinki z musem z sera dor blue z winogronem i orzechem włoskim

NAPOJE

Kawa Jacobs Gold z zaparzacza
Wybór herbat Ahmand Tea: czarne, zielone, owocowe
Dodatki: mleko, cukier, cytryna
Sok pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy
Coca-Cola
Kompot wigilijny
Woda mineralna niegazowana
Wino musujące
Wino Ribeaupierre Chardonnay
Wino Ribeaupierre Merlot

ornament catering wigilijny warszawa