ornament wielkanoc

Catering wielkanocny dla firm

Jak co roku przygotowaliśmy dla Państwa świąteczne menu na firmowe spotkania wielkanocne. Nasi kucharze przyrządzą Państwu smaczne, tradycyjne polskie potrawy a nasi kelnerzy zadbają o spokojną i sprawną obsługę wielkanocnego spotkania. Co roku mamy zaszczyt organizować kilkadziesiąt firmowych spotkań świątecznych zarówno u Państwa w Firmie jak i w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

Nasza oferta to doskonała propozycja na catering wielkanocny, wielkanoc firmową w pracy, wielkanocne śniadanie biznesowe czy krótkie spotkanie „przy jajeczku”. Do wyboru Gości proponujemy pięć wariantów menu świątecznego z propozycjami zimnych przekąsek, słodkości oraz dań ciepłych. Zapraszamy do zapoznania się z naszą wielkanocną ofertą cateringową.

ornement wielkanoc 2

Catering Wielkanocny dla Firm – OFERTA do wydruku.pdf

 

ornement wielkanoc 2

Menu wielkanocne  I

BUFET ZIMNY

Trio wielkanocnych jajek faszerowanych:
– z pieczarkami,
– z musem chrzanowym i szynką,
– z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i ogórkiem
Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Tymbaliki drobiowe
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałatka jarzynowa
Pieczywo

Cena pakietu – 50 zł brutto za osobę (46,30 zł netto)

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

ornement wielkanoc 2

Menu wielkanocne  II

BUFET ZIMNY

Trio wielkanocnych jajek faszerowanych:
– z pieczarkami,
– z musem chrzanowym i szynką na pomidorze,
– z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i rzodkiewką
Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Tymbaliki drobiowe
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałatka jarzynowa
Pieczywo

BUFET DESEROWY

Mazurek wielkanocny
Baba wielkanocna

Cena pakietu – 62 zł brutto za osobę (57,41 zł netto)

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

ornement wielkanoc 2

Menu wielkanocne III

ZUPA

Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem

BUFET ZIMNY

Trio wielkanocnych jajek faszerowanych:
– z pieczarkami,
– z musem chrzanowym i szynką na pomidorze,
– z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i rzodkiewką
Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Tymbaliki drobiowe
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałatka jarzynowa
Pieczywo

BUFET DESEROWY

Mazurek wielkanocny
Baba wielkanocna

Cena pakietu – 72 zł brutto za osobę (66,67 zł netto)

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

ornement wielkanoc 2

Menu wielkanocne IV

BUFET GORĄCY

Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem
Kiełbasa wielkanocna pieczona w piwie z cebulką i tymiankiem

BUFET ZIMNY

Trio wielkanocnych jajek faszerowanych:
– z pieczarkami,
– z musem chrzanowym i szynką na pomidorze,
– z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i rzodkiewką
Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Tymbaliki drobiowe
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałatka jarzynowa
Pieczywo

BUFET DESEROWY

Mazurek wielkanocny
Baba wielkanocna
Sernik

Cena pakietu – 93 zł brutto za osobę (86,11 zł netto)

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

ornement wielkanoc 2

Menu wielkanocne V

BUFET GORĄCY

Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem
Pieczona karkówka w sosie rozmarynowym
Kiełbasa wielkanocna pieczona w piwie z cebulką i tymiankiem
Ziemniaki opiekane

BUFET ZIMNY

Kwartet wielkanocnych jajek faszerowanych:
– z pieczarkami,
– z musem chrzanowym i szynką na pomidorze,
– z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i rzodkiewką
– z tuńczykiem i kaparami

Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Tymbaliki drobiowe
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałatka jarzynowa
Pieczywo

BUFET DESEROWY

Mazurek wielkanocny
Baba wielkanocna
Sernik

NAPOJE

Kawa, herbata (z zaparzaczy), dodatki: mleko, cukier, cytryna
Soki owocowe – 0,25l /os.
Woda mineralna niegazowana – 0,25l /os.

Cena pakietu – 117,50 zł brutto za osobę (107,84 zł netto)

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

ornament wielkanoc

Menu wielkanocne do własnej kompozycji

Tym z Państwa, którzy chcieliby sami stworzyć własne wielkanocne menu, przedstawiamy poniżej listę potraw, które można u nas zamówić. Prosimy o wysłanie nam maila z Państwa wyborem na adres biuro@gospodacatering.pl. Wówczas przygotujemy indywidualnie wycenioną ofertę wielkanocną.

ornement wielkanoc 2

ZUPY

Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem
Barszcz biały z kiełbasą
Krem z pomidorów

DANIA GŁÓWNE

Kiełbasa wielkanocna pieczona w piwie z cebulką i tymiankiem
Pieczona karkówka w sosie z rozmarynowym
Duszone polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
Grillowane kotleciki schabowe w sosie myśliwskim
Pierś z kurczaka w sosie kurkowym
Pierś z kurczaka faszerowana grillowanymi warzywami w sosie pomidorowym
Kaczka z pieca na pieczonych jabłkach z sosem żurawinowym
Łosoś w sosie koperkowym
Sandacz w sosie porowo-winnym
Ziemniaki opiekane
Kopytka
Ryż z warzywami
Warzywa z wody z masłem rozmarynowym
Surówka z białej kapusty
Surówka z marchewki
Sałatka z buraczków

BUFET ZIMNY

Jajka faszerowane pastą jajeczną z łososiem, oliwką i ogórkiem
Jajka faszerowane pieczarkami
Jajka faszerowane musem chrzanowym i szynką
Jajka faszerowane z łososiem wędzonym
Jajka faszerowane tuńczykiem i kaparami
Jajka faszerowane z anchois
Jajka faszerowane ze śledziem
Jajka faszerowane z salami
Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Indyk na musie z tuńczyka
Rolada z kurczaka z pistacjami
Tymbaliki drobiowe (galaretki)
Pierś z kaczki na musie żurawinowym
Tatar wołowy
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Tatar śledziowy
Filet z łososia w galarecie
Tatar z łososia wędzonego
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Sandacz w galarecie z chrzanem
Rolada z sandacza i łososia w galarecie
Sałatka jarzynowa
Sałatka śledziowa z jajkami
Sałatka ziemniaczana
Sałatka po hawajsku z kurczakiem
Sałatka warstwowa z kurczakiem
Sałatka z cukinią, mozzarellą i pomidorkami cherry w dressingu ziołowym
Sałata z wędzonym pstrągiem
Pieczywo

BUFET DESEROWY

Mazurek wielkanocny
Baba wielkanocna
Sernik

WIELKANOCNE KANAPKI BANKIETOWE

Kanapki bankietowe z pastą jajeczną i pomidorem
Kanapki bankietowe ze schabem na musie chrzanowym
Kanapki bankietowe z szynką z piersi indyka i oliwką zieloną
Kanapki bankietowe z pasztetem patisonem i ogórkiem
Kanapki bankietowe z kindziukiem i musztardą
Kanapki bankietowe z tuńczykiem i kaparami
Kanapki bankietowe z łososiem, cytryną i koperkiem
Kanapki bankietowe z musem z pieczonej papryki
Kanapki bankietowe z serem camembert i winogronem
Kanapki bankietowe z serem mimolette i gouda

ornement wielkanoc 2