Catering wielkanocny dla firm
Jak co roku przygotowaliśmy dla Państwa świąteczne menu na firmowe spotkania wielkanocne. Nasi kucharze przyrządzą Państwu smaczne, tradycyjne polskie potrawy a nasi kelnerzy zadbają o spokojną i sprawną obsługę wielkanocnego spotkania. Co roku mamy zaszczyt organizować kilkadziesiąt firmowych spotkań świątecznych zarówno u Państwa w Firmie jak i w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.
Nasza oferta to doskonała propozycja na catering wielkanocny, wielkanoc firmową w pracy, wielkanocne śniadanie biznesowe czy krótkie spotkanie „przy jajeczku”. Do wyboru Gości proponujemy pięć wariantów menu świątecznego z propozycjami zimnych przekąsek, słodkości oraz dań ciepłych. Zapraszamy do zapoznania się z naszą wielkanocną ofertą cateringową.
Catering Wielkanocny dla Firm – OFERTA do wydruku.pdf
Menu wielkanocne I
BUFET ZIMNY
Trio wielkanocnych jajek faszerowanych:
– z pieczarkami,
– z musem chrzanowym i szynką,
– z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i ogórkiem
Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Tymbaliki drobiowe
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałatka jarzynowa
Pieczywo
Cena pakietu – 55,50 zł brutto za osobę (51,39 zł netto)
Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.
Menu wielkanocne II
BUFET ZIMNY
Trio wielkanocnych jajek faszerowanych:
– z pieczarkami,
– z musem chrzanowym i szynką na pomidorze,
– z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i rzodkiewką
Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Tymbaliki drobiowe
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałatka jarzynowa
Pieczywo
BUFET DESEROWY
Mazurek wielkanocny
Baba wielkanocna
Cena pakietu – 67,50 zł brutto za osobę (62,50 zł netto)
Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.
Menu wielkanocne III
ZUPA
Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem
BUFET ZIMNY
Trio wielkanocnych jajek faszerowanych:
– z pieczarkami,
– z musem chrzanowym i szynką na pomidorze,
– z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i rzodkiewką
Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Tymbaliki drobiowe
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałatka jarzynowa
Pieczywo
BUFET DESEROWY
Mazurek wielkanocny
Baba wielkanocna
Cena pakietu – 77,50 zł brutto za osobę (71,76 zł netto)
Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.
Menu wielkanocne IV
BUFET GORĄCY
Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem
Kiełbasa wielkanocna pieczona w piwie z cebulką i tymiankiem
BUFET ZIMNY
Trio wielkanocnych jajek faszerowanych:
– z pieczarkami,
– z musem chrzanowym i szynką na pomidorze,
– z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i rzodkiewką
Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Tymbaliki drobiowe
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałatka jarzynowa
Pieczywo
BUFET DESEROWY
Mazurek wielkanocny
Baba wielkanocna
Sernik
Cena pakietu – 104 zł brutto za osobę (96,30 zł netto)
Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.
Menu wielkanocne V
BUFET GORĄCY
Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem
Pieczona karkówka w sosie z zielonego pieprzu
Kiełbasa wielkanocna pieczona w piwie z cebulką i tymiankiem
Ziemniaki opiekane
BUFET ZIMNY
Kwartet wielkanocnych jajek faszerowanych:
– z pieczarkami,
– z musem chrzanowym i szynką na pomidorze,
– z pastą jajeczną z łososiem, oliwką i rzodkiewką
– z tuńczykiem i kaparami
Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Tymbaliki drobiowe
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Sałatka jarzynowa
Pieczywo
BUFET DESEROWY
Mazurek wielkanocny
Baba wielkanocna
Sernik
Cena pakietu – 119 zł brutto za osobę (110,19 zł netto)
Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.
Menu wielkanocne do własnej kompozycji
Tym z Państwa, którzy chcieliby sami stworzyć własne wielkanocne menu, przedstawiamy poniżej listę potraw, które można u nas zamówić. Prosimy o wysłanie nam maila z Państwa wyborem na adres biuro@gospodacatering.pl. Wówczas przygotujemy indywidualnie wycenioną ofertę wielkanocną.
ZUPY
Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem
Krem z pomidorów
DANIA GŁÓWNE
Kiełbasa wielkanocna pieczona w piwie z cebulką i tymiankiem
Pieczona karkówka w sosie z zielonego pieprzu
Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
Pierś z kurczaka w sosie kurkowym
Pierś z kurczaka faszerowana grillowanymi warzywami w sosie pomidorowym
Kaczka z pieca na pieczonych jabłkach z sosem żurawinowym
Dorsz w sosie cytrynowym
Sandacz w sosie porowo-winnym
Ziemniaki opiekane
Kopytka
Warzywa z wody z masłem rozmarynowym
Surówka z białej kapusty
Surówka z marchewki
Sałatka z buraczków
BUFET ZIMNY
Jajka faszerowane pastą jajeczną z łososiem, oliwką i ogórkiem
Jajka faszerowane pieczarkami
Jajka faszerowane musem chrzanowym i szynką
Jajka faszerowane z łososiem wędzonym
Jajka faszerowane tuńczykiem i kaparami
Wędliny i mięsa pieczone
Schab po warszawsku
Wybór pasztetów
Rolada z kurczaka z pistacjami
Tymbaliki drobiowe (galaretki)
Pierś z kaczki na musie żurawinowym
Tatar wołowy
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Filet z łososia w galarecie
Tatar z łososia wędzonego
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Sandacz w galarecie z chrzanem
Rolada z sandacza i łososia w galarecie
Pstrąg wędzony na sałatce jajecznej
Sałatka jarzynowa
Sałatka śledziowa z jajkami
Sałatka ziemniaczana
Sałatka po hawajsku z kurczakiem
Sałatka warstwowa z kurczakiem
Sałatka z cukinią, mozzarellą i pomidorkami cherry w dressingu ziołowym
Sałata z wędzonym pstrągiem
Pieczywo
BUFET DESEROWY
Mazurek wielkanocny
Baba wielkanocna
Sernik
NAPOJE
Kawa, herbata (z zaparzaczy), dodatki: mleko, cukier, cytryna
Sok pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy
Coca-Cola, Tonic, Sprite
Woda mineralna niegazowana
Woda mineralna gazowana
Wino musujące
Wino białe
Wino czerwone