Przerwy Lunchowe na ciepło

Propozycje dla 100 osób

Przerwa Lunchowa I

DANIE GŁÓWNE
Pierś z kurczaka w sosie pomidorowo-bazyliowym – 30 porcji
Pulpeciki wieprzowe w sosie koperkowym – 30 porcji
Miruna w sosie cytrynowym – 30 porcji
Makaron penne z warzywnym ratatouille i parmezanem – 30 porcji
Ziemniaki pieczone w ziołach – 50 porcji
Ryż z warzywami – 50 porcji
Warzywa z wody z masłem rozmarynowym – 50 porcji
Surówka z bialej kapusty – 50 porcji

Cena pakietu – 29 zł brutto za osobę (26,85 zł netto)

 

ornement

Przerwa Lunchowa II

DANIE GŁÓWNE
Pieczone pałki z kurczaka w sosie sweet chilli – 30 porcji
Pieczona karkówka w sosie ziołowym – 30 porcji
Dorsz w sosie porowo-winnym – 30 porcji
Makaron penne arrabiata – 30 porcji
Ziemniaki pieczone w ziołach – 50 porcji
Ryż z warzywami – 50 porcji
Warzywa z wody z masłem rozmarynowym – 50 porcji
Surówka z marchewki – 50 porcji

BUFET DESEROWY
Ciasta własnego wypieku (mini ptysie, mini szarlotki, mini serniczki, babeczki) – 3 szt. /1 os.

NAPOJE
Woda mineralna niegazowana – 75 porcji 0,2l
Sok pomarańczowy – 75 porcji 0,2l

Cena pakietu – 45 zł brutto za osobę (41,41 zł netto)

 

ornement

Przerwa Lunchowa III

ZUPA
Staropolski żur z kiełbasą i jajkiem – 50 porcji
Krem z jarzyn z grzankami ziołowymi – 50 porcji

DANIE GŁÓWNE
Pierś z kurczaka faszerowana cukinią i grillowaną papryką w sosie tymiankowym – 30 porcji
Schab pieczony w sosie myśliwskim – 30 porcji
Pierogi z mięsem – 30 porcji
Makaron penne z warzywnym ratatouille i parmezanem – 30 porcji
Ziemniaki pieczone w ziołach – 100 porcji
Warzywa z wody z masłem rozmarynowym – 50 porcji
Surówka z białej kapusty – 50 porcji

BUFET DESEROWY
Ciasta własnego wypieku (mini ptysie, mini szarlotki, mini serniczki, babeczki) – 3 szt. /1 os.

NAPOJE
Woda mineralna niegazowana – 75 porcji 0,2l
Sok pomarańczowy – 75 porcji 0,2l

Cena pakietu – 51 zł brutto za osobę (46,97 zł netto)

 

ornement

Przerwa Lunchowa VIP

ZUPA
Zupa gulaszowa – 50 porcji
Zupa borowikowa – 50 porcji

DANIE GŁÓWNE
Kaczka w sosie żurawinowym z prażonymi jabłkami – 30 porcji
Karczek z dzika w sosie jałowcowym – 30 porcji
Łosoś w sosie krewetkowym – 30 porcji
Tagliatelle z kurkami – 30 porcji
Mini kopytka – 50 porcji
Ziemniaki pieczone w ziołach – 50 porcji
Warzywa z wody z masłem rozmarynowym – 50 porcji
Sałatka z buraczków – 50 porcji

BUFET DESEROWY
Ciasta własnego wypieku (mini ptysie, mini szarlotki, mini serniczki, babeczki) – 2 szt. /1 os.
Mini mus tiramisu – 34 szt.
Mini mus panna cotta – 33 szt.
Mini mus czekoladowy – 33 szt.

NAPOJE
Kawa Jacobs Gold z zaparzacza – 100 porcji 0,2l
Wybór herbat Ahmand Tea: czarne, zielone, owocowe – 100 porcji 0,2l
Dodatki: mleko do kawy, cukier, cytryna
Woda mineralna niegazowana – 75 porcji 0,2l
Sok pomarańczowy – 75 porcji 0,2l

Cena pakietu – 69 zł brutto za osobę (63,89 zł netto)

 

ornement

Podane ceny zawierają transport na terenie Warszawy i okolic, wypożyczenie sprzętu i zastawy stołowej, obsługę.
Minimalna kwota zamówienia to 1000 zł brutto. Przy grupach poniżej 50 osób doliczany jest serwis w wysokości 250 zł brutto.

Zapraszamy również do zapoznania się z naszą ofertą na przerwy kawowe oraz ofertą na obsługę konferencji i szkoleń.

 

ornement

Przerwy Lunchowe na zimno

Propozycje dla 100 osób

Przerwa Lunchowa Kanapkowa I

BUFET KANAPEK TYPU SANDWICH
Kanapka z kurczakiem grillowanym i konfiturą z cebuli – 40 szt.
Kanapka ze schabem pieczonym i marynowaną papryką – 40 szt.
Kanapka z salami, patisonem marynowanym i czarnymi oliwkami – 40 szt.
Kanapka z łososiem wędzonym i ogórkiem konserwowym – 40 szt.
Kanapka z serem żółtym, pomidorem i ogórkiem – 40 szt.

NAPOJE
Kawa Jacobs Gold z zaparzacza – 100 porcji 0,2l
Wybór herbat Ahmand Tea: czarne, zielone, owocowe – 100 porcji 0,2l
Dodatki: mleko do kawy, cukier, cytryna

Cena pakietu – 29 zł brutto za osobę (26,29 zł netto)

 

ornement

Przerwa Lunchowa Kanapkowa II

BUFET KANAPEK TYPU SANDWICH
Kanapka z indykiem, musem tuńczykowym i kaparami – 30 szt.
Kanapka z polędwiczką wieprzową i grillowanymi warzywami – 30 szt.
Kanapka z szynką, ogórkiem i pomidorem – 30 szt.
Kanapka z serem mimolette i winogronami – 30 szt.
Kanapka z mozzarellą i pomidorem – 30 szt.

BUFET DESEROWY
Ciasta własnego wypieku (mini ptysie, mini szarlotki, mini serniczki, babeczki) – 3 szt. /1 os.
Owoce – 120g /1 os.

NAPOJE
Kawa Jacobs Gold z zaparzacza – 100 porcji 0,2l
Wybór herbat Ahmand Tea: czarne, zielone, owocowe – 100 porcji 0,2l
Dodatki: mleko do kawy, cukier, cytryna
Woda mineralna niegazowana – 50 porcji 0,2l
Sok pomarańczowy – 50 porcji 0,2l

Cena pakietu – 45,50 zł brutto za osobę (41,40 zł netto)

 

ornement

Przerwa Lunchowa Przekąskowa

BUFET PRZEKĄSKOWY
Kanapki dekoracyjne z pasztetem, patisonem i ogórkiem – 50 szt.
Kanapki dekoracyjne z szynką z piersi indyka z oliwką zieloną – 50 szt.
Kanapki dekoracyjne z kindziukiem i musztardą – 50 szt.
Kanapki dekoracyjne z łososiem wędzonym, cytryną i koperkiem – 50 szt.
Knapki dekoracyjne z serem camembert i winogronami – 50 szt.
Kanapki dekoracyjne z serem wędzonym i żurawiną – 50 szt.
Kruche babeczki z musem z pieczonej papryki – 30 szt.
Kruche babeczki z musem z sera dor blue -30 szt.
Kruche babeczki z musem z wędzonego pstrąga i z ogórkiem konserwowym – 30 szt.
Mini wrapy z grillowaną piersią z kurczaka i konfiturą z cebuli – 24 szt.
Mini wrapy z pieczoną karkówką i sosem chrzanowym – 24 szt.
Mini wrapy z salami, ogórkiem konserwowym, kaparami i czarnymi oliwkami – 24 szt.
Mini wrapy z serem żółtym, pomidorem i ogórkiem – 24 szt.
Sałata z fetą i oliwkami
Sałatka po hawajsku z kurczakiem
Sałatka z cukinią, mozarellą i pomidorkami cherry w dressingu ziołowym

BUFET DESEROWY
Ciasta własnego wypieku (mini ptysie, mini szarlotki, mini serniczki, babeczki) – 3 szt. /1 os.

NAPOJE
Kawa Jacobs Gold z zaparzacza – 100 porcji 0,2l
Wybór herbat Ahmand Tea: czarne, zielone, owocowe – 100 porcji 0,2l
Dodatki: mleko do kawy, cukier, cytryna
Woda mineralna niegazowana – 50 porcji 0,2l
Sok pomarańczowy – 50 porcji 0,2l

Cena pakietu – 58 zł brutto za osobę (52,97 zł netto)

 

ornement

Podane ceny zawierają transport na terenie Warszawy i okolic, wypożyczenie sprzętu i zastawy stołowej, obsługę.
Minimalna kwota zamówienia to 1000 zł brutto. Przy grupach poniżej 50 osób doliczany jest serwis w wysokości 250 zł brutto.

Zapraszamy również do zapoznania się z naszą ofertą na przerwy kawowe oraz ofertą na obsługę konferencji i szkoleń.