ornement

Catering na pożegnanie z pracy

Są różne powody zmiany czy odejścia z pracy – perspektywa awansu, chęć rozwoju czy emerytura. W ciągu miesięcy i lat, które spędzamy w firmie nawiązujemy i budujemy silne relacje z kolegami, szefami i klientami. Zaproszenie współpracowników na spotkanie aby zrobić pożegnanie z pracy to wspaniały pomysł. Jest to okazja, żeby podziękować wszystkim za wspólnie spędzony czas.

Wyśmienita kuchnia, doskonałe dania, sprawna i profesjonalna obsługa sprawią, że pożegnanie z pracy zorganizowane przez naszą firmę pozostanie w Państwa pamięci jako miłe i niezapomniane wydarzenie.

Serdecznie zapraszamy do  kontaktu.

ornement

Catering na pożegnanie z pracy – OFERTA do wydruku.pdf

ornement

Menu  I

PRZEKĄSKI ZIMNE

Kanapki bankietowe z łososiem, cytryną i koperkiem
Kanapki bankietowe z pasztetem i zielonym pieprzem
Kanapki bankietowe ze schabem i sosem chrzanowym
Kanapki bankietowe z salami i ogórkiem konserwowym
Kanapki bankietowe z serem dor blue, winogronem i orzechem włoskim
Kanapki bankietowe z serem mimolette i serem gouda

BUFET DESEROWY

Ciasta własnego wypieku (mini ptysie, serniczki, szarlotki, keks, babeczki)
Mini szaszłyczki owocowe

Cena pakietu – 54 zł brutto za osobę

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

ornement

Menu  II

PRZEKĄSKI ZIMNE

Kanapki bankietowe z pasztetem i ogórkiem konserwowym
Kanapki bankietowe z szynką, pomidorem i ogórkiem
Kanapki bankietowe z serem camembert i kiwi
Kanapki bankietowe z musem z suszonych pomidorów
Mini wrapy z grillowaną piersią z kurczaka i konfiturą z cebuli
Mini wrapy z pieczoną karkówką i sosem chrzanowym
Mini wrapy z serem żółtym, pomidorem i ogórkiem
Mini wrapy z musem z pieczonej papryki
Sałatka z cieciorką, fetą i oliwkami
Sałatka z cukinią, mozzarellą i pomidorkami cherry

BUFET DESEROWY

Ciasta własnego wypieku (mini ptysie, serniczki, szarlotki, keks, babeczki)
Mini szaszłyczki owocowe

Cena pakietu – 69,50 zł brutto za osobę

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

ornement

Menu  III

PRZEKĄSKI ZIMNE

Tartinki z tatarem z łososia wędzonego
Tartinki z salami i ogórkiem konserwowym
Tartinki z serem mimolette i serem gouda
Vol au vent z szyjkami rakowymi i pastą śmietankową
Vol au vent z musem z sera dor blue, winogronem i orzechem włoskim
Vol au vent z musem z pieczonem papryki
Ptysie z pasztetem i z zielonym pieprzem
Ptysie z musem z tuńczyka i kaparami
Ptysie z musem z suszonych pomidorów
Koreczki serowe na słono
Koreczki serowe na słodko

BUFET DESEROWY

Ciasta własnego wypieku (mini ptysie, serniczki, szarlotki, keks, babeczki)
Mini szaszłyczki owocowe

Cena pakietu – 74 zł brutto za osobę

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

ornement

Menu  IV

BUFET ZIMNY

Wędliny i mięsa pieczone
Wybór pasztetów
Schab po warszawsku
Śledź po polsku z cebulką w oleju
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Jajka faszerowane
Sałatka z cieciorką, fetą i oliwkami
Sałatka z cukinią, mozzarellą i pomidorkami cherry
Sałata z gruszką, serem pleśniowym i orzechami włoskimi
Pieczywo

BUFET DESEROWY

Ciasta własnego wypieku (mini ptysie, serniczki, szarlotki, keks, babeczki)
Półmiski świeżych owoców sezonowych krojonych w plastry

Cena pakietu – 76,50 zł brutto za osobę

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej. Możliwy jest odbiór własny w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie.

ornement

Potrawy możemy przygotować
  • na półmiskach porcelanowych – kaucja za wypożyczenie wynosi 50 zł
  • w pojemnikach jednorazowych. Koszt to:
    • taca – 3,50 zł /1 szt.
    • taca duża – 5,50 zł /1 szt.
    • pojemnik na sałatkę – 3,50 zł /1 szt.
    • pojemnik na zupę – 1,50 zł /1 szt.
    • pojemnik duży na zupę – 4 zł /1 szt.
    • pojemnik dwudzielny na danie główne – 1,50 zł /1 szt.
    • pojemnik duży zbiorczy na danie główne – 4 zł /1 szt.
    • opakowanie na tort – 10 zł /1 szt.

ornement

Tych z Państwa, którzy chcieliby zorganizować pożegnanie z pracy w naszej restauracji Gospoda pod Młynem w Warszawie na Ursynowie, serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą – „Pożegnanie z pracy w restauracji”

ornement