ornement

Koktajle

Premiera nowego filmu, wernisaż, otwarcie nowego biura czy prezentacja nowego produktu to tylko niektóre okazje, do których doskonale pasują drobne, eleganckie przekąski typu finger food, konsumowane na stojąco, często w towarzystwie wina musującego lub szampana.

Nasza firma cateringowa przygotowała zestawy menu, które świetnie sprawdzą się na przyjęciach typu koktajl. Możecie Państwo wybrać jedną z prezentowanych poniżej propozycji lub ułożyć własną.

Zapraszamy do wysyłania nam zapytań ofertowych. Nasza firma cateringowa z przyjemnością zadba o wyborny poczęstunek, który uświetni każde ważne wydarzenie.

ornement

 

Menu Koktajlowe – OFERTA DO WYDRUKU

 

ornement

Menu Koktajlowe

 

Propozycja I

PRZEKĄSKI KOKTAJLOWE ZIMNE – 4 szt. /os.
Kanapki bankietowe z łososiem wedzonym, cytryną i koperkiem
Kanapki bankietowe z jajkiem i kawiorem.
Kanapki bankietowe z anchois i pastą śmietankową
Kanapki bankietowe z salami i ogórkiem konserwowym
Kanapki bankietowe z mozzarellą i pomidorem

DESERY KOKTAJLOWE
Ciasta własnego wypieku (mini ptysie, mini szarlotki, mini serniczki, babeczki) – 3 szt. /os.

Cena pakietu – 30,50 zł brutto za osobę (28,24 zł netto)

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej.

 

ornement

Propozycja II

PRZEKĄSKI KOKTAJLOWE ZIMNE – 7 szt. /os.
Tartinki z szynką prosciutto i melonem
Tartinki z serem camembert i kiwi
Tartinki ze schabem na musie chrzanowym
Vol au vent z szyjkami rakowymi i pastą śmietankową
Vol au vent z musem z koziego sera
Vol au vent z musem z pieczonej papryki
Ptysie z tatarem z łososia, cytryną i koperkiem
Ptysie z jajkiem, pastą jajeczną i kawiorem
Ptysie z musem z tuńczyka i kaparami
Mini crepes z pstrągiem wędzonym i zielonym pieprzem
Mini crepes z serem dor blue i konfiturą z cebuli
Mini crepes z pastą fasolową, serem gouda i szynką szwardzwaldką
Koreczki

DESERY KOKTAJLOWE
Ciasta własnego wypieku (mini ptysie, mini szarlotki, mini serniczki, babeczki) – 3 szt. /os.

Cena pakietu – 36 zł brutto za osobę (33,33 zł netto)

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej.

 

ornement

Propozycja III

PRZEKĄSKI KOKTAJLOWE ZIMNE – 7 szt. /os.
Tartinki z jajkiem przepiórczym i kawiorem
Tartinki z anchois i pastą śmietankową
Tartinki z polędwicą łososiową i ogórkiem konserwowym
Vol au vent z pasztetem i żurawiną
Vol au vent z wędzonym pstrągiem
Vol au vent z musem z pieczonej papryki
Mini crepes z łososiem wędzonym i musem kaparowym
Mini crepes z serem dor blue i konfiturą z cebuli
Mini crepes z szynką szwardzwaldzką i cukinią grillowaną
Kruche babeczki ze schabem na sosie chrzanowym
Kruche babeczki z salami i ogórkiem konserwowym
Kruche babeczki z musem z suszonych pomidorów
Koreczki

DESERY KOKTAJLOWE
Mini musy – 1 szt. /os.
– tiramisu
– panna cotta
– czekoladowy
Ciasta własnego wypieku (mini ptysie, mini szarlotki, mini serniczki, babeczki) – 2 szt. /os.

ALKOHOL
Wino musujące – 1 kieliszek 125 ml /os.

Cena pakietu – 41,50 zł brutto za osobę (37,97 zł netto)

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej.

 

ornement

Propozycja IV

PRZEKĄSKI KOKTAJLOWE ZIMNE – 6 szt. /os.
Tartinki z anchois i pastą śmietankową
Tartinki z salami i ogórkiem konserwowym
Tartinki z serem mimolette i serem gouda
Vol au vent z szyjkami rakowymi i pastą śmietankową
Vol au vent z musem z tuńczyka i kaparami
Vol au vent z musem z pieczonej papryki
Ptysie z pasztetem, żurawiną i ogórkiem konserwowym
Ptysie z jajkiem, pastą jajeczną i kawiorem
Ptysie z musem z suszonych pomidorów
Koreczki
Gruszki balsamiczne w szynce prosciutto
Roladka ze schabu z musem chrzanowym i jajkiem przepiórczym
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Mini szaszłyczki caprese – z mozzarellą i pomidorkiem cherry

DESERY KOKTAJLOWE
Mini musy – 1 szt. /os.
– tiramisu
– panna cotta
– czekoladowy
Ciasta własnego wypieku (mini ptysie, mini szarlotki, mini serniczki, babeczki) – 2 szt. /os

PRZEKĄSKI KOKTAJLOWE NA CIEPŁO – 4 szt. /os.
Kurczak teryiaki na szpadce
Mini szaszłyczki z polędwiczki wieprzowej z pieczarką, cukinią i papryką
Ser wędzony zawijany z cukinią i szynką szwardzwaldzką na szpadce
Mini szaszłyczki z łososia i ananasa
Śliwki w boczku

ALKOHOL
Wino musujące – 1 kieliszek 125 ml /os.

Cena pakietu – 62,50 zł brutto za osobę (57,42 zł netto)

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej.

 

ornement

Propozycja V

PRZEKĄSKI KOKTAJLOWE ZIMNE – 6 szt. /os.
Tartinki z jajkiem i kawiorem
Tartinki z pasztetem, żurawiną i ogórkiem konserwowym
Tartinki z kindziukiem i musztardą
Vol au vent z musem z wędzonego pstrąga
Vol au vent z musem z suszonych pomidorów
Vol au vent z musem z pieczonej papryki
Ptysie z szyjkami rakowymi i pastą śmietankową
Ptysie z tatarem z łososia, cytryną i koperkiem
Ptysie z pastą ziołową
Koreczki
Daktyle nadziewane serem pleśniowym z orzechem włoskim
Melon z szynką prosciutto
Łosoś wędzony w sosie teryiaki z ogórkiem świeżym i serkiem śmietankowym
Roladki z grillowanej cukinii z serem feta i kaparami

DESERY KOKTAJLOWE
Mini musy – 1 szt. /os.
– tiramisu
– panna cotta
– czekoladowy
Ciasta własnego wypieku (mini ptysie, mini szarlotki, mini serniczki, babeczki) – 2 szt. /os

PRZEKĄSKI KOKTAJLOWE NA CIEPŁO – 6 szt./os.
Pieczone pałki z kurczaka w sosie sweet chilli
Mini szaszłyczki z polędwiczki wieprzowej z pieczarką, cukinią i papryką
Roladki z soli zawijane w cukinię w sosie porowo-winnym
Krewetka panierowana w panko na szpadce
Śliwki w boczku
Morele w boczku

ALKOHOL
Wino musujące – 1 kieliszek 125 ml /os.
Wino Ribaupierre Chardonnay – 1 kieliszek 125 ml /os.
Wino Ribeaupierre Merlot  – 1 kieliszek 125 ml /os.
Soki owocowe – 0,2l /1 os.

Cena pakietu – 83,50 zł brutto za osobę (75,62 zł netto)

Dodatkowo obsługę i transport wyceniamy indywidualnie. Zależą one od ilości osób, odległości, potrzebnego sprzętu i zastawy stołowej.

 

ornement

MENU Koktajlowe do własnej kompozycji

Tym z Państwa, którzy chcieliby sami stworzyć własne menu koktajlowe, przedstawiamy poniżej listę przekąsek, które można u nas zamówić. Prosimy o wysłanie nam maila z Państwa wyborem na adres biuro@gospodacatering.pl. Wówczas przygotujemy indywidualnie wycenioną ofertę na Koktajl.

Przekąski koktajlowe zimne

KANAPKI BANKIETOWE

Kanapki bankietowe z łososiem wędzonym, cytryną i koperkiem
Kanapki bankietowe z tatarem z łososia wędzonego
Kanapki bankietowe z pstrągiem wędzonym i ogórkiem konserwowym
Kanapki bankietowe ze śledziem
Kanapki bankietowe z szyjkami rakowymi i pastą śmietankową
Kanapki bankietowe z jajkiem i kawiorem
Kanapki bankietowe z pastą jajeczną i pomidorem
Kanapki bankietowe z anchois i pastą śmietankową
Kanapki bankietowe z serem camembert i truskawką/winogronem/kiwi
Kanapki bankietowe z musem z sera dor blue z winogronami i orzechem włoskim
Kanapki bankietowe z serem mimolette i serem gouda
Kanapki bankietowe z serem wędzonym i żurawiną
Kanapki bankietowe z mozzarellą i pomidorem
Kanapki bankietowe z pastą ziołową
Kanapki bankietowe z musem z pieczonej papryki
Kanapki bankietowe z musem z suszonych pomidorów
Kanapki bankietowe z polędwicą łososiową i ogórkiem konserwowym
Kanapki bankietowe z szynką z piersi indyka i oliwką zieloną
Kanapki bankietowe z szynką, pomidorem i ogórkiem
Kanapki bankietowe z salami i ogórkiem konserwowym
Kanapki bankietowe z kindziukiem i musztardą
Kanapki bankietowe ze schabem na sosie chrzanowym
Kanapki bankietowe z karkówką i ogórkiem konserwowym
Kanapki bankietowe z pasztetem, patisonem i ogórkiem
Kanapki bankietowe z pasztetem i cebulką marynowaną

TARTINKI

Tartinki z łososiem wędzonym, cytryną i koperkiem
Tartinki z tatarem z łososia wędzonego
Tartinki z pstrągiem wędzonym i ogórkiem konserwowym
Tartinki ze śledziem
Tartinki z pastą z tuńczyka i kaparami
Tartinki z szyjkami rakowymi i pastą śmietankową
Tartinki z jajkiem i kawiorem
Tartinki z anchois i pastą śmietankową
Tartinki z serem camembert i truskawką/winogronem/kiwi
Tartinki z musem z sera dor blue z winogronami i orzechem włoskim
Tartinki z serem mimolette i serem gouda
Tartinki z serem wędzonym i żurawiną
Tartinki z pastą ziołową
Tartinki z musem z pieczonej papryki
Tartinki z musem z suszonych pomidorów
Tartinki z szynką prosciutto, serem kozim i suszoną morelą
Tartinki z szynką prosciutto i melonem
Tartinki z polędwicą łososiową i ogórkiem konserwowym
Tartinki z szynką z piersi indyka i oliwką zieloną
Tartinki z szynką, pomidorem i ogórkiem
Tartinki z salami i ogórkiem konserwowym
Tartinki z kindziukiem i musztardą
Tartinki ze schabem na sosie chrzanowym
Tartinki z pasztetem, patisonem i ogórkiem
Tartinki z pasztetem i cebulką marynowaną

KORECZKI

Koreczki serowe na słono
Koreczki serowe na słodko

VOL AU VENT

Vol au vent z tatarem z łososia, cytryną i koperkiem
Vol au vent z musem z wędzonego pstrąga
Vol au vent z musem z tuńczyka i kaparami
Vol au vent z szyjkami rakowymi i pastą śmietankową
Vol au vent z pasztetem, żurawiną i ogórkiem konserwowym
Vol au vent z pasztetem i zielonym pieprzem
Vol au vent z musem z pieczonej papryki
Vol au vent z musem z suszonych pomidorów
Vol au vent z musem z sera dor blue, winogronami i orzechem włoskim
Vol au vent z musem z koziego sera
Vol au vent z pastą ziołową

PTYSIE NA SŁONO

Ptysie z tatarem z łososia, cytryną i koperkiem
Ptysie z musem z wędzonego pstrąga i ogórkiem konserwowym
Ptysie z musem z tuńczyka i kaparami
Ptysie z szyjkami rakowymi i pastą śmietankową
Ptysie z jajkiem, pastą jajeczną i kawiorem
Ptysie z anchois i pastą śmietankową
Ptysie z pasztetem, żurawiną i ogórkiem konserwowym
Ptysie z pasztetem z zielonym pieprzem
Ptysie z musem z pieczonej papryki
Ptysie z musem z suszonych pomidorów
Ptysie z musem z sera dor blue, winogronami i orzechem włoskim
Ptysie z pastą ziołową

KRUCHE BABECZKI

Kruche babeczki z tatarem z łososia, cytryną i koperkiem
Kruche babeczki z musem z wędzonego pstrąga i ogórkiem konserwowym
Kruche babeczki z musem z tuńczyka i kaparami
Kruche babeczki z szyjkami rakowymi i pastą śmietankową
Kruche babeczki z jajkiem, pastą jajeczną i kawiorem
Kruche babeczki z anchois i pastą śmietankową
Kruche babeczki ze schabem na sosie chrzanowym
Kruche babeczki z pasztetem, żurawiną i ogórkiem konserwowym
Kruche babeczki z pasztetem i zielonym pieprzem
Kruche babeczki z salami i ogórkiem konserwowym
Kruche babeczki z musem z pieczonej papryki
Kruche babeczki z musem z suszonych pomidorów
Kruche babeczki z musem z sera dor blue, winogronami i orzechem włoskim
Kruche babeczki z pastą ziołową

PRZEKĄSKI ELEGANCE

Gruszki balsamiczne zawinięte w szynkę prosciutto
Roladka z szynki szwardzwaldzkiej z serem pleśniowym i szuszonymi pomidorami
Melon z szynką prosciutto
Roladka ze schabu z musem chrzanowym i jajkiem przepiórczym
Łosoś wędzony w teryiaki z ogórkiem świeżym i serkiem śmietankowym
Roladki z łososia wędzonego z kozim serem i kaparami
Roladki z grillowanej cukinii z krewetkami
Roladki z grillowanej cukini z serem feta i kaparami
Daktyle nadziewane serem pleśniowym z orzechem włoskim
Mini szaszłyczek caprese – z mozzarellą i pomidorkiem cherry
Trufle z sera dor blue z żurawiną obtoczone w migdałach

MINI CREPES NA SZPADCE (mini naleśniczki)

Mini crepes z grillowną cukinią i szynką prosciutto
Mini crepes z pastą fasolową, serem gouda i szynką szwardzwaldzką
Mini crepes z łososiem wędzonym i musem kaparowym
Mini crepes z pstrągiem wędzonym i zielonym pieprzem
Mini crepes z serem dor blue i konfiturą z cebuli
Mini crepes z grillowaną cukinią i musem z pieczonej papryki

ornement

Przekąski koktajlowe na ciepło

Pieczone pałki z kurczaka w sosie sweet chilli
Mini szaszłyczki z kurczaka z pieczarką, cukinią i papryką
Kurczak teryiaki na szpadce
Mini szaszłyczki z polędwiczki wieprzowej z pieczarką, cukinią i papryką
Ser wędzony zawijany w cukinią i szynkę szwardzwaldzką na szpadce
Mini szaszłyczki z łososia i ananasa
Roladka z soli zawijana w cukinię i szpinak w sosie porowo-winnym
Krewetka panierowana w panko na szpadce
Mini szaszłyczki wegetariańskie z bakłażana, cukinii, pieczarki i papryki
Śliwki w boczku
Morele w boczku
Kulebiaki – pierożki z ciasta drożdżowego nadziewane serem żółtym, kiełbasą, pieczarkami i papryką

ornement

Desery koktajlowe

Mini tiramisu
Mini panna cotta z musem truskawkowym
Mini crème caramel
Mini mus waniliowy z sosem malinowym
Mini mus czekoladowy
Ciasta własnego wypieku (mini ptysie, mini szarlotki, mini serniczki, babeczki)

ornement

Napoje

Kawa Jacobs Gold z zaparzacza
Wybór herbat Ahmand Tea: czarne, zielone, owocowe
Dodatki: mleko, cukier, cytryna
Sok pomarańczowy, jabłkowy, grejpfrutowy
Coca-Cola
Woda mineralna niegazowana
Wino musujące
Wino Ribeaupierre Chardonnay
Wino Ribeaupierre Merlot